УСЛУГИ

Консултации: Ние от екипа на Агура ще Ви консултираме

Агура енд Ко има опит повече от 15 години в разработването, изпълнението и наблюдението на успешни рекламни аутдор кампании, които правят компаниите известни. Ние ще зададем правилните въпроси, за да разберем Вашите нужди и ще намерим решения, които работят.

Нашият талантлив екип анализира и селектира рекламните формати, за да съответстват адекватно на нуждите и бюджета Ви.

Ще ви помогнем да вземете информирано решение, за това как най-добре да позиционирате рекламното послание, за да достигне до максимален брой потенциални клиенти.

Ще сме близо до Вас през цялото време на кампанията, за да „доставим“ клиентите до вашата врата.

Проучване и анализ

Ние използваме най-актуалната налична информация и внимателно проучваме пазара и конкретната аудитория, за да предадем рекламното послание по най-добрия начин. Използваме данни като трафик поток, демографски показатели, потребителски навици, както и тенденциите на пазара на външна реклама, предлагаме експертен анализ за възможностите и подхода.

Ще направим конкретни препоръки за достигане на целева аудитория  и разработване на цялостна, единна медийна стратегия, която използва всеки лев от бюджета. Ще предоставим лесен за разбиране план от началото до края на Вашата кампания.

Договаряне. Ние сме в контакт в всички доставчици и водим преговори от Ваше име

За да е успешна една рекламна кампания, често се налага да се комбинират формати и местоположения. По тази причина се налага наемането на позиции от различни доставчици.

Ние предоставяме един договор и координираме целия процес.

Производство: Дизайн и производство на материали

Работим с най-добрите печатници и с най-талантливите дизайнери.

Управление на кампаниите: гарантираме гладкото протичане на кампанията

Следим за качественото производство на винилите, монтирането навреме и мониторинг през целия период.